WERKWIJZE

Om tot het ontwerp voor jouw Groene Weelde te komen, doorlopen we samen een aantal stappen.  Hieronder staan de stappen uitgelegd om van een idee naar een jouw droomtuin te komen.

 

 

De 7 stappen naar jouw Groene Weelde:

  1. Kennismakingsgesprek; tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek neem ik de wensen en mogelijkheden voor jouw tuin met je door.
  2. Opdrachtomschrijving en offerte; na schriftelijk akkoord begin ik met het ontwerpen van jouw droom tuin.
  3. Analyse en inmeting; ik maak foto's en analyseer je tuin (bodem, schaduw/zon enz). Voordat ik je tuin kan ontwerpen heb ik de maten van de tuin nodig, zijn deze niet bekend dat meet ik deze op.
  4. Conceptontwerp; alle losse elementen, wensen en eisen worden samengebracht tot 1 geheel.
  5. Bespreking van conceptontwerp; de keuzes in het ontwerp worden toegelicht en verduidelijkt met behulp van een moodboard en er is ruimte voor nieuwe inbreng.
  6. Definitieve ontwerp; dit bestaat uit een gedetailleerde weergave van de indeling op schaal. Er kan aanvullend gekozen worden voor een beplantingsplan (van boom tot bol met aantallen en locaties) en onderhoudsplan (beschrijving van elke plant, onderhoudsadviezen en tuinkalender).
  7. Opvolging; een jaar na aanleg van de tuin kom ik graag nog eens kijken en bespreken of het geworden is wat je voor ogen had. 

*bij alleen een beplantingsplan vervallen stap 4 & 5.

 

 

Producten en diensten:

  • ecologisch tuinontwerp inclusief beplantingsplan, onderhoudsplan en ecologisch tuinadvies (vanaf €785 ex. btw)
  • ecologische beplantingsplan inclusief onderhoudsplan en ecologisch tuinadvies (vanaf €450 ex. btw)
  • partner in biologische bloembollen (Natural Bulbs)

 

Binnen een straal van 10 km van Stramproy wordt er geen kilometervergoeding gerekend, daarbuiten reken ik €0,30 per kilometer.

 

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?